Билколечителят Георги Господинов е един от най-известните билкари в България. Той

...
Билколечителят Георги Господинов е един от най-известните билкари в България. Той
Коментари Харесай

Силата на билките се усеща и онлайн

Билколечителят Георги Господинов е един от най-известните билкари в България. Той самият е с здравно обучение, само че цери с билки и билкови смеси.

Хора от цяла България търсят опита му и намират лек в неговите предписания. Те са естествен способ за реализиране и поддържане на положително здраве. От 1971г. се занимава с билкосъбиране и билколечение. От 49 години събира мъдростта на народа, въплътена в национални предписания, излъчени от уста на уста. Опита, който той е събирал през целия си житейски път е комбиниран със актуалната фитотерапия и медицинските му познания.

Ние берем билките с любов, преработваме ги усърдно и ги комбинираме с обич. Събираме ги в най-подходящия миг от деня. Всички билки са естествено чисти и са от родните ни планини. Използваме хилядолетната мъдрост на българския народ, събрана в неговите билкови предписания.

1. Кога, по какъв начин и кой започва бизнеса на БИЛКОВИТА?

Билковита е основана през 2020 година, с помощта на рецептите на нашия дядо и билколечител Георги Господинов, който се занимава с билколечение повече от 50 години. Стартирахме бизнеса в много сложен интервал, когато всичко беше затворено поради Ковид, само че ето до през днешния ден се трудим всеки ден, с цел да оказваме помощ на хората. Нашата задача е да излекуваме всеки един с помощта и силата на билките. Стараем се да бъдем оптимално близки до всеки един наш клиент.

2. С какъв екип разполага компанията и какъв брой от тези хора са ангажирани в онлайн активността ѝ?

Екипът на Билковита сега е построен от 12 индивида, като онлайн се занимават 3-ма. Всяка година се стараем да създадем повече работни места за хората. Искаме да създадем едно огромно семейство, за което всички да работим, с цел да се случват нещата така както би трябвало.

3. Каква е силата на билките?

За да усетите силата на билките, първо би трябвало да повярвате в тях. Нашата компания, поради билколечителя Георги Господинов, имаме вяра в билките несъмнено.

4. Кое е вашето конкурентно преимущество пред марки във вашата ниша?

Според нас преимуществото пред другите ни съперници е това, че се стремим да сме кристални с нашите клиенти. За нас клиента е преди всичко. Искаме хората да ни одобряват като бранд, който оказва помощ,а не за компания, която желае единствено и единствено да се купи артикул и от там нататък не я интересува нищо. Идеята на Билковита е да оказва помощ на хората, да повярват в силата на билките.

5. Кои цифрови канали работят най-добре за вашия бизнес?

Ние сме към момента млад бизнес и се опитваме да намерим точния цифров канал. Използваме съвсем всички вероятни, само че е много мъчно да се откри верния, просто би трябвало време. Стремим се и влагаме в това нашия онлайн магазин да продава най - доста, тъй като това ни е концепцията, за сполучливо пласиране на нашите артикули. За да си сполучлив онлайн търговец, би трябвало да си на всички места и да правиш нещата приятни за хората, а освен да има надписа Купи тук.

6. Кажете името на една персона, на която се възхищавате и е ваш образец.

За нас личността, която взимаме за образец и се целим да се учим от неговите думи е билколечителят Георги Господинов. Той е нашият подстрекател да продължим да се занимаваме с бизнеса до ден сегашен. С неговите познания и опит нещата се получават доста по - елементарно.



БИЛКОВИТА e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за премиите и по какъв начин да се включите можете да видите тук:.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР